Ilustracija Foto: N1

Suđenje M. J. (83), optuženom za obljubu osmogodišnjeg dečaka, nastavljeno je danas u Višem sudu u Novom Sadu saslušanjem svedoka.

Nastavak glavnog pretresa, koji je zatvoren za javnost, zakazan je za 31. maj, kada bi, kako se nezvanično saznaje, trebalo da iz prostorije namenjene osetljivim svedocima i žrtvama iskaz da dečak, pišu Novosti.

Podsetimo, M. J. je uhapšen 7. maja prošle godine zbog sumnje da je toga dana u popodnevnim satima, u blizini plaže Šodroš u Novom Sadu, mališana odveo u obližnju šumu i obljubio. Starac i osmogodišnjak, koji se navodno ne poznaju, sasvim slučajno su se tu sreli nedaleko od nekadašnjeg novosadskog brodogradilišta.

Kako pišu Novosti, posle nekoliko razmenjenih reči sa dečakom, M. J. je kako se sumnja, mališana odveo u obližnju šumu kod neuređene dunavske plaže, gde ga je, kako se tvrdi, osmogodišnjak oralno zadovoljio.

Dve žene šetajući tuda naišle su na užasan prizor i odmah su pozvale policiju. Optuženi je ubrzo uhapšen, a dečak je pronađen sakriven u žbunju.

Prilikom saslušanja u tužilaštvu posle hapšenja, M. J. je, kako se saznaje, uglavnom ćutao.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar