Foto:N1

Suđenje po tužbi privrednog društva "Transport peroni d.o.o" protiv firmi "Milenium tim" i "Beograd na vodi", kao i Grada Beograda i Republike Srbije, odnosno MUP, zbog fantomskog rušenja objekata u Savamali u izbornoj noći između 24. i 25. aprila 2016.godine, a radi naknade štete, održaće se u utorak u Privrednom sudu u Beogradu.

Pročitajte još:

„Privredno društvo „TRANSPORT PERONI“ d.o.o. Beograd obaveštava javnost da je za dan 22.02.2022. godine u Privrednom sudu u Beogradu u 11,00 časova, sudnica 100, zakazano ročište povodom naše tužbe podnete za naknadu štete protiv „MILLENNIUM TEAM“ d.o.o., „BEOGRAD NA VODI“ d.o.o, Grada Beograda i Republike Srbije-Ministarstvo unutrašnjih poslova, zbog fantomskog rušenja u Savamali, a radi saslušanja svedoka Veljin Igora policajca PS Savski Venac na okolnost neprimanja prijave događaja“, navodi se u saopštenju pomenute firme.

Podsećamo, slučaj bespravnog rušenja nekoliko objekata u Hercegovačkoj ulici u beogradskom kvartu Savamala, ni posle više od pet godina nije zvanično rasvetljen, a više osoba, koje su u noći između 24. i 25. aprila 2016., maskirane fantomaka, bagerima sravnile sa zemljom sve što se nalazilo na putu izgradnje megalomanskog projekta “Beograd na vodi “, do danas nisu identifikovane.

BONUS video: Ko je rušio u Savamali?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar