Foto:Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U stravičnoj tuči više osoba, koja se dogodila sinoć u Loznici, teško je povređen mladić M. G. (26) koji se trenutno nalazi u kritičnom stanju u bolnici u Beogradu. Prema saznanjima Nova.rs, u tuči je učestvovalo više osoba, uhapšeno je dvoje, a očevici su za Nova.rs ispričali šta se sinoć tačno dogodilo.

Grupa mladih, među kojima je bio i M. G, bili su tokom večeri u jednom kafiću. Reč je o mladima koji su se provodili. U nekom trenutku krenuli su ka kućama i tada, kada su prošli pored jednog lokala, krenuli su da im dobacuju navijači Partizana.

„Iz kafića su izleteli mladići, inače Grobari, i krenuli da se svađaju sa M. G. oko nekih navijačkih stvari, bez ikakvog konkretnog razloga. Svađa je postala burna i tada je jedan od njih udario M. G. u glavu, nakon čega je on pao i udario glavom u ivičnjak. Ostao je bez svesti. Odmah su mu priskočili drugovi u pomoć, međutim, nasilnici se nisu zaustavili već su krenuli da ih tuku rukama, nogama, kaiševima. Razbežali su se kad je policija došla“, kaže sagovornik našeg portala.

Ubrzo je došla Hitna pomoć, a povređeni mladić je prebačen za Beograd i on se nalazi u kritičnom stanju. Sa druge strane, policija je ubrzo uhapsila jednog mladića, a prema saznanjima Nova.rs, danas je priveden još jedan.

Operativni rad je u toku.

Podsetimo, mladića su navodno napali navijači Partizana.

VIDEO: Tuča navijača

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare