Foto: printscreen Instagram/mupsrbije

Beogradska policija podneće prekršajnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnjeg vozača "lamborginija" zbog izazivanja saobraćajne nezgode koja se dogodila sinoć na Novom Beogradu, a u kojoj nije bilo povređenih, saopštilo je večeras Ministarstvo unutrašnjih poslova.

On je vozeći automobil marke „lamborgini“ udario u „pasat“ kojim je upravljao šezdesetosmogodišnji muškarac nakon čega je pobegao sa mesta nezgode, a policija je ubrzo u jednoj novobeogradskoj ulici pronašla automobil.

Dvadesetdvogodišnjak se danas prijavio policiji i u razgovoru sa policijskim službenicima izjavio da je upravljao ovim vozilom za koje je proverama utvrđeno da je u vlasništvu jedne rentakar agencije.

Podsetimo, portal Nova.rs ranije danas je objavio da je skupoceno vozilo marke „lamborgini“, koje je u vlasništvu Uroša Panića, sina Petra Panića Panića, kuma predsednika republike Aleksandra Vučića, sinoć oko 23 časova izazvalo udes na Novom Beogradu.

Udes se dogodio na raskrsnici bulevara Nikole Tesle i Mihajla Pupina, u blizini Brankovog mosta i TC Ušće, a kako za Nova.rs otkriva dobro obavešten izvor, vozač je izgubio kontrolu i udario u vozilo marke „volksvagen“ kojim je upravljao muškarac M. D. (68).

BONUS VIDEO – Udes u Užičkoj u kome je svojim vozilom učestvovao Vučićev kum Nikola Petrović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare