Belivuk i Miljković koristili vilu koja je u vlasništvu Darka Šarića

Hronika 29. jul. 202112:01 > 13:02
Podeli:
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC; printscreen/tv pink

Pripadnik grupe Veljka Belivuka, Bojan Hrvatin, u iskazu koji je ekskluzivno objavio NIN, navodi da da su uhapšeni vođa navijača Partizana i njegova desna ruka Marko Miljković koristili kuću osuđenog narko-bosa Darka Šarića.

Hrvatin je u iskazu izjavio pred inspektorima SBPOk, od 18. jula, izjavio da je u zatvoru upoznao Miloša Budimira, preko koga je po izlasku na slobodu uspostavio kontakt sa Belivukovom grupom, sa kojim je najpre krenuo da „radi“ drogu, a potom upoznao Miljkovića i Belivuka.

Pročitajte još:

Do detalja je ispričao kako je delovala ova grupa, te da je učestvovao u čak tri likvidacije – Milana Ljepoje, Gorana Veličkovića Goksija i Zdravka Radojevića.

Hrvatin je opisao kako su Belivuk i Miljković nakon ubistva Radojevića, njegov automobil prodali na Kosovu, ali i dodao da je i on dobio deo novca za likvidaciju, koji je preuzeo u kući u Lisičijem potoku kod Belog dvora.

„U kuću koju su koristili Veljko i Marko, a koju im je dao na korišćenje advokat Dejan Lazarević, a koja je vlasništvo Darka Šarića“, pričao je Hrvatin, prenosi NIN.

Inače, Dejan Lazarević je pravni zastupnik u postupcima koji se vode protiv Šarića pred Specijalnim sudom u Beogradu. Reč je o postupcima za pranje novca i trgovinu narkoticima. Šarić je predao srpskim vlastima 2014. godine, nakon što se godinama nalazio u bekstvu.

BONUS video: Dovođenje Belivuka na stadio JNA

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar