Miladin Kovacevic
Foto:Screenshot/Youtube/Treće poluvreme

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je policijsko zadržavanje Miladinu Kovačeviću, osumnjičenom da je mučio i pretio svojoj devojci T.T. (26) pre dva dana u centru Beograda. Njemu je rešenje o zadržavnju (hapšenju) uručeno u policiji Savski venac, gde se pre sat vremena javio na poziv, nakon što je za njim bila raspisana potraga.

Kovačević će u roku od 48 sati biti priveden na saslsušanje u Prvo osnovno tuzilaštvo, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Bivši košarkaš Miladin Kovačević stigao je u pratnji advokata Ivana Gvozdenca u policijsku stanicu Savski venac, gde je u toku njegovo saslušanje zbog prijave za nasilje koju je protiv njega podnela T. T. iz Beograda sa kojom je navodno bio u emotivnoj vezi.

Kovačevićev advokat kratko je rekao za Nova.rs da je ovo po njemu „nastavak stigmatizacije njegovg klijenta“.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Nastavlja se stigmatizacija Miladina Kovačevića. Neka država radi svoj posao..Ovo je smešno, rekao je advokat Ivan Gvozdenac po izlasku iz PS Savski Venac.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Kovačević je u policijsku stanicu došao u pratnji advokata, a za njim je prethodno bila raspisana potraga po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, zbog sumnje da je 16. septembra na Savskom vencu ugrozio sigurnost devojke T. T. (26).

Kovačević je sprskoj javnosti poznat po slučaju brutalnog prebijanaj iz maja 2008. godine, kada je u studentskom klubu u Bostonu brutalno pretukao kolegu s fakulteta Brajana Štajnhauera, a zbog čega je nakon bekstva iz Amerike, procesuiran u Srbiji.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare