Foto: Čitalac Nova.rs

Miroslav Aleksić, vlasnik privatne škole glume "Stvar srca", kojeg je više bivših učenica optužilo za silovanje i seksualno zlostavljanje, usnimljen je danas u šetnji i jutarnjoj nabavci na Vračaru, u društvu svoje supruge Biljane Mašić, profesorke glume na Fakultetu dramskih umetnosti.

Pročitajte još:

Ne računajući odlaske na suđenja u zgradu Palate pravde, ovo je prvi put da je Alekasić snimljen u javnosti nakon hapšenja, a potom i puštanja u kućni pritvor s nanogicom, koju bi trebalo još uvek da nosi. U okviru pritvora s elktronskim nadzorom, Aleksiću bi trebalo da je dozvoljeno dva sata dnevno da napusti stan, što je on očigledno iskoristio za šetnju.

Foto: Čitalac Nova.rs

Supružnici su izgledali relaksirano, a tokom šetnje Njegoševom, zaustavili su se kako bi kupili nešto u obližnjoj apoteci. Za razliku od svog muža, profesorka Mašić se i po ulici šetala sa maskom na licu.  Aleksić se u kućnom pritvoru nalazi od septembra prošle godine, nakon što je u pritvoru Centralnog zatvora proveo osam meseci.

Foto: Čitalac Nova.rs

Podsetimo, Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Bonus video: Aleksić ispred sudnice 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare