Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za teško ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović, nastavljeno je danas u Višem sudu ispitivanjem svedoka, među kojima je bio i policajac Boris Pucić, koji je u čitav slučaj uveo još jednu misterioznu osobu.

– Tog dana na nasipu sam sreo devojku koja je šetala psa. Zapamtio sam to jer me je molila da joj pomognem da unese psa u automobil. Sećam se da je bila mlađa sa smeđom kosom – kazao je Pucić.

Zoran sa ocem i kumom, Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

On je potom govorio o Zoranovom i Jeleninom odnosu, tvrdeći da oni nikada nisu imali problema, niti da je bilo šta ukazivalo da je on prema njoj nasilan.

– Često joj se iz milošte obraćao tetka aj nam skuvaj kafu- rekao je Pucić.

Prethodno, Vladimir Marjanović, otac optuženog koji je danas trebalo da svedoči, iskoristio je svoje zakonom predviđeno pravo da kao najbliži član prodice ne daje iskaz pred sudom. Njegova supruga Zorica, koja je takođe danas trebalo da se pojavi pred sudom, nije došla u Palatu pravde zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Zoran Marjanović sa bratom Milošem i kumom Verom Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Na pitanje suda odgovarala je Vera Vukomanović, najbliža prijateljica porodice Marjanović i venčana kuma Jelene i Zorana.

Ona je do detalja opisala šta se sve kobnog dana dešavalo u kući Marjanovića, ali i sve o poslednjem telefonskom razgovoru koji je vodila sa pevačicom.

Marjanovići s kumom izlaze iz palate pravdeFoto: Filip Krainčanić/Nova.rs

 

„Sve je bilo uobičajno dok Zoran, Jelena i Jana nisu otišli na trčanje. Jecu sam pozvala oko 16 sati i 42 minuta da je pitam gde drži nož kojim je sekla žuljeve svekrvi Zorici. Rekla mi je da je nož na stočiću, a potom zamolila da završim ručak jer ona ide da trči – ispričala je Vukomanovićeva, dodajući da je nakon pola sata ušao Vladimir u kuću i rekao da je Jelena nestala.

Jelena Marjanović FOTO: FACEBOOK

Nakon kume, saslušan je svedok, inače policajac Boris Pucić, koji je kobnog dana na nasipu tražio Jelenu. On je do detalja ispričao kako je potraga izgledala, ali i dodao dve zanimljive činjenice.