Ivan Kontić Foto: MUP

Marinika Tepić potpredsednica Stranke slobode i prava oglasila se danas na društvenoj mreži Tviter i iznela nove detaljne podatke o odbeglom Ivanu Kontiću koji se tereti da je 24. avgusta ove godine brutalno pesnicama izudarao, a zatim i slomio obe ruke muškarcu M.M. Nasilje snimile su sigurnosne kamere, ali se o događaju ćutalo sve dok u javnost dva snimka nije pustio političar Miroslav Parović.

Policija je ubrzo objavila da je raspisala potragu za Ivanom Kontićem, kao i njegovu fotografiju i najavila da će za njim biti raspisana i Interpolova poternica.

Ivan Kontić do premlaćivanja bio je nepoznat srpskim policijskim organima, ali je ostalo zabeleženo da je bio priveden u Nikšiću zbog ilegalnog posedovanja pištolja.

Marinika Tepić je u dva svoja tvita iznela neke nove detalje o Ivanu Kontiću.

Foto: Tweeter Marinika Tepić

„MUP tek sada raspisao potragu za Ivanom Kontićem zbog zverskog prebijanja u NS još 24.avgusta – i tako mu obezbedio 19 dana za bekstvo! Jer im je Kontić: 1.Direktor JU-KRIJKOS-a, čiji je vlasnik Saša Marčeta/vlasnik MaxBet-a 2.Vlasnik fantomske CLEAN 777“ napisala je Tepićeva na Tviteru.

U drugom Tvitu Tepićeva se bavila šemom poslovanja firme čiji ne navodni vlasnik bio Kontić i Marčetinom kompanijom.

Foto: Tweeter Marinika Tepić

„Ivan Kontić, koga je policija 19 dana puštala da pobegne, povezan je i sa Eldorado Exchange i drugima: Eldorado i JU-Krijkos gde je Kontić direktor – SESTRINSKE su firme! Sa MaxBet-om isto! Sve povezane preko vlasnika Saše Marčete. Evo cele sheme za Tužilaštvo I drugi put!“, napisala je ona

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare