Foto: Instagram

Žena za koju američki mediji pretpostavljaju da je svekrva nestale Ane Volš navodno je snimljena ispred kuće Srpkinje u Kohasetu ranije ovog meseca.

Na fotografijama koje je objavio Fox News vidi se žena za koju komšije navode da je Dajana Volš, majka Aninog supruga Brajana Volša. Na fotografijama žena nosi sivi mantil i hoda u blizini Anine kuće 7. januara, prema rečima komšije i drugih lokalaca.

Na drugim fotografijama vidi se žena kako vozi crvenu bubu 8. januara. Za sada nije poznato šta je radila ispred porodične kuće, nedelju dana nakon što je Ana Volš poslednji put viđena.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, majka nestale Ane, Milanka Ljubičić navela je ranije za Nova.rs da bi majka Brajana Volša, Dajana, trebalo da bude ispitana.

„I dalje verujem i nadam se da joj Brajan nije naudio, jer su imali dobar odnos, a imaju i decu. Zbunila je i mene ona njegova rečenica: „Ja mislim da je ona dobro“. Aman, reci čoveče šta znaš, u agoniji sam 11 dana?! Brajan nema bližu rodbinu osim majke, jedinac je. Nema ni brata, ni sestru. Možda ona žena jedino nešto zna“, kaže naša sagovornica, ne poričući da je postojalo mimoilaženje u odnosu između svekrve i snaje.

Foto: Printscreen Instagram

„Mislim da nisu ni kontaktirale, čak se ni ja nisam upoznala sa njom kada sam prvi put otišla kod njih“, ističe ona.

Pročitajte još:

Podsetimo, nestanak Ane Volš, poreklom iz Beograda, prijavljen je 2. januara u Masačustetsu u SAD. Nakon nekoliko dana uhapšen je njen suprug Brajan Volš zbog ometanja policijske istrage. U međuvremenu su se pojavili dokazi koji ukazuju da je Brajan umešan u nestanak svoje supruge Ane. Sumnja se da je Srpkinja ubijena iako telo i dalje nije pronađeno.

Istraga i dalje traje, a za sada nema optužbi za ubistvo.

BONUS VIDEO: Okretnica autobusa na Karaburmi na kojoj je žena tragično izgubila život

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar