Foto: TANJUG/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Američki mediji objavili su audio-snimak poziva na kome se čuje kako Brajan Volš (46) poziva poznanike i raspituje se o nestanku supruge Ane (36), čiji se trag izgubio 1. januara ove godine. Na snimku se čuje kako se Brajan, koji je u međuvremenu uhapšen zbog ometanja istrage, raspituje o Ani kod njenih kolega.

„Dobar dan, Brajan Volš ovde. Nadam se da sve ide dobro. Samo se obraćam svima kojima mogu. Ne mogu da stupim s Anom u kontakt nekoliko dana. Danas sam razgovarao sa ljudima sa njenog posla. Ona nije bila tamo. Otišli ​​su u kuću, a nje nije bilo. Deluje kao da je nedavno bila tamo, pa se samo pitam da li ste razgovarali s njom, na primer u nedelju ili u poslednja dva dana. Samo mi javite ili ako znate nekoga ko bi mogao da ima kontakt s njom. Samo zovem redom sve. Izvinite što vas uznemiravam. Naravno, verujem da je sve u redu. Hvala“, rekao je Brajan Volš u pozivu sa prijateljima.

Pretpostavlja se da je Brajan zvao nekog iz Vašingtona gde je Ana radila.

Interesantno je da se Brajan u tom trenutku raspitivao o nestanku supruge, iako ga nije prijavio policiji. Pretpostavlja se i da je ubrzo nakon ovog poziva kompanija, u kojoj je nestala Beograđanka radila, odlučila da alarmira policiju.

Čovek koji je obavestio policiju o Aninom nestanku je Tišman Spajer, obezbeđenje kompanije za koju je radila.

Podsetimo, slučaj nestanka Ane Volš već dve nedelje prati američka i srpska javnost. I dalje nije poznato šta se dogodilo 1. januara, kada se trag Beograđanki izgubio.

Pročitajte još:

Oči istražitelja već dve nedelje uprte su u njenog supruga Brajan zbog niza čudnih okolnosti. Naime, on je priveden zbog ometanja istrage, a utvrđeno je da je nakon nestanka supruge kupio veću količinu sredstava za čišćenje, te da je, kako su američki mediji preneli, pretraživao na internetu kako se otarasiti tela od 52 kilograma.

BONUS VIDEO: Rekonstrukcija kretanja nestalog Splićanina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare