Olac Bilbao Gonzales, Dejana Živković i Dragana Banić Foto: Instagram, E-stock/Caslav Vukojicic

I jedni i drugi su navikli na kamere i fotoaparate, one na modnoj pisti ili na koncertima, oni kada ih izvode iz marice sa lisicama na rukama ili uvode u sud. Osim skupih limuzina stvar prestiža u podzemlju je i prisustvo prelepih pratilja, a ukoliko imaju i titule misice, utoliko bolje. Portal Nova.rs izdvaja koje lepotice su bile u zagrljaju ozloglašenih kriminalaca.

Crnogorski državljanin Goran Vlaović, za koga policijski izvori navode da je bio član škaljarskog klana, poslednja je žrtva zaraćenih narko klanova koji vode bezpoštedni rat godinama unazad. Vlaovića je hicem iz pištolja u glavu usmrtio plaćeni ubica iz Srbije, Kragujevčanin Duško Tanasković, ispred diskoteke na hrvatskom ostrvu Pag.

Pročitajte još:

Od ubijenog Vlaovića oprostila se i njegova partnerka, srpska misica Dragana Banić porukom sa svog Instagram profila.

„Nedostaješ mi. Da me zagrliš, da me nasmeješ, da me poljubiš. Zauvek ćeš biti u mom srcu. Nikada te neću zaboravili, volim te“, napisala je Dragana Banić.

Njih dvoje su bili u vezi dve i po godine, a zajedno su bili i kobne večeri kada se dogodila pucnjava. Kako je izjavila, nije videla sam trenutak napada, ali je bila sa Vlaovićem u hitnoj pomoći. Ranjenom čoveku nije bilo spasa.

Ovo nije prvi put da se lepotice nađu „na pogrešnom mestu u pogrešno vreme“, zbog, po svemu sudeći, pogrešnog izbora partnera.

Foto: Privatna arhiva

Špankinja Olac Bilbao Gonzales, nekadašnja mis Marbelje, umalo glavom nije platila vezu sa balkanskim žestokim momkom, Strahinjom Stojanovićem. Ona je teško povređena u eksploziji bombe koja je podmetnuta pod Stojanovićev automobil u avgustu 2018. godine u naselju Nova Galenika.

Njih dvoje su otišli da posete Stojanovićevu majku koja živi u tom naselju, posle posete su sišli do automobila, ali se Strahinja vratio jer je nešto zaboravio u stanu.

Tada je eksplodirala podmetnuta bomba, Olac je teško povređena, a nogu su joj spasili srpski lekari sa VMA.

Olac i Strahinja su se venčali, a potom su se rastali i razveli. U međuvremenu, Strahinja je našao novu ljubav, takođe latinsku lepoticu, Kolumbijku Sonju Suarez Gomez. Strahinja je možda imao sreće u ljubavi, ali sreća u životu ga je napustila u septembru 2020. godine.

Strahinja Stojanović Foto: Instagram

Dve godine nakon prvog pokušaja atentata usledio je drugi, koji je bio uspešan.

Vozilo u kojem su biili Stojanović i Kolumbijka Sonja, odletelo je u vazduh nedugo pošto su se izvezli iz garaže u A Bloku u Novom Beogradu. Sonja je lakše povređena, ali je Strahinja, od zadobijenih povreda, preminuo na licu mesta, u Ulici Omladinskih brigada.

Osim pucnjava i podmetanja bombi, misice i manekenke moraju da računaju i na druge neprijatne situacije zbog svojih emotivnih partnera. Nešto slično, ne tako drastično, ali sigurno neprijatno, dogodilo se srpskoj manekenki Dejani Živković.

Dejana Živković Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

Ona je otišla na letovanje sa svojim momkom koji je imao makedonski pasoš, kada su im u vilu u septembru 2018. upali turski policajci. Ispostavilo se da je „Makedonac“ zapravo Jovan Vukotić, vođa škaljarskog klana.

Iako je Dejana prvo negirala da je u vezi sa Vukotićem, hapšenje u Antaliji je iznelo njihov odnos na svetlo dana. Pojavile su se i zajedničke fotografije, a manekenka je čak i posećivala Vukotića dok je bio u pritvoru, a potom i u zatvoru, jer je osuđen na 15 meseci zbog falsifikovanja isprava.

Foto: Privatna arhiva

Septembar 2018. godine bio je loš mesec za još jednu lepoticu, bugarsku misicu Nataliju Gurkovu, koja je bila udara za crnogorskog trgovca zlatom i dijamantima Đorđa Mihaljevića, koji se dovodio u vezi sa određenim kriminalnim aktivnostima.

Njih dvoje su živeli u Južnoafričkoj republici (JAR), gde je Mihaljević imao razrađen posao, ali je u septembru 2018. godine izrešetan u kolima, nedaleko od Johanesburga. U toj dalekoj zemlji je tih godina ubijeno mnogo ljudi iz Crne Gore i Srbije koji su tamo našli utočište bežeći od zakona.

U JAR su stradala i neka viđenija imena iz srpskog i crnogorskog podzemlja, a najzvučnije je svakako Milan Đuričić, jedan od učesnika atentata na Željka Ražnatovića Arkana.

BONUS VIDEO: Pokušaj ubistva vođe kavačkog klana Radoja Zvicera u Kijevu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar