Danijela Štajnfeld Foto: Zoran Lončarević

Američki list "Njujork tajms" otkrio je dosad nepoznate detalje o slučaju glumice Danijele Štajnfeld, koja je prošle nedelje u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu optužila glumca Branislava Lečića za silovanje. Pomenuti list otkrio je da poseduje celokupni snimak razgovora između Štajnfeld i Lečića, u kome se navodi da joj je glumac gurnuo ruke ispod haljine.

„Njujork tajms“ je objavio nove detalje pomenutog razgovora.

Pročitajte još:

„Onda, jednog dana, u njegovoj svlačionici, on je naglo gurnuo ruke pod njenu haljinu“, piše Njujork tajms i dodaje:

„Štajnfeldova se istrgla i pobegla, bila je u šoku, ali je ipak rešila da ništa ne govori režiseru, jer se plašila da joj neće verovati, kao i da bi to moglo da joj uništi karijeru“, navodi se dalje.

Inače, poznati američki list ističe i da im je glumica Štajnfeld dostavila kompletan snimak od čak 77 minuta razgovora sa Lečićem, koji je trajao 90 minuta.

„Njujork tajms“ je, kako je naš portal ranije preneo, analizirao kompletan snimak kako bi proverili tvrdnju Branislava Lečića da su oni zapravo, tokom razgovora, uvežbavali dijalog. Nakon analize snimka, „Njujork tajms“ zaključuje da nema indicija da je razgovor sa snimka uvežbavanje dijaloga.

Branislav Lečić Foto:BETAPHOTO/MILOS MISKOV

U opširnom tekstu ovaj list opisuje celu hronologiju događaja koji su se dešavali u slučaju glumice Danijele Štajnfeld, njenu isposvest o onome što se desilo u maju 2012. kada ju je, kako navodi, silovao kolega Branislav Lečić.

Navodi se i da je Štajnfeld zbog silovanja odlučila da se preseli u Ameriku.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar