Gradska uprava Niš Foto:Google maps

Protiv muškarca koji je u toku prepodneva najpre pretio i odgurunuo v. d. načelnicu niške Uprave za organe grada i građanska stanja Marinu Janković, a potom se sukobio sa radnicima obezbeđenja biće krivično gonjen, rekli su za agenciju Beta u Policijskoj upravi Niš.

U policiji su kazali da će protiv muškarca biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje.

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu naložilo je policiji prikupljanje dokaza o fizičkom sukobu mlađeg muškarca i radnika obezbeđenja.

Na snimku koji se deli društvenim mrežama vidi se kako u hodniku Skupštine grada Niša dva starija muškarca pokušavaju da savladaju mlađeg čoveka koji pokušava da ih udari.

Tokom rvanja prilaze im još dva čoveka i odvlače napadača, dok se na snimku čuje glas žene koja viče da pozovu policiju.

Prema pisanju lokalnih medija muškarac koji je najpre napao načelnicu Uprave za organe grada i građanska stanja, a potom radnike obezbeđenja je Nišlija Marko Simov, pripadnik Srpske napredne stranke.

Simov je postao poznat široj javnosti nakon što se u novembru 2022. godine fizički sukobio sa funkcionerom SNS-a Milošem Banđurom.

Prema nezvaničnim informacijama, Simov je nasrnuo na načelnicu i radnike obezbeđenja zbog toga što je dobio otkaz u gradskoj upravi.

BONUS VIDEO: Tuča u gradskoj upravi Niš

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar