Foto:Aleksandra Petrović/Nova.rs

Posle dojave da je u zgradi Apelacionog suda u Kragujevcu postavljena bomba i detaljnog preglada kompletnog objekta koji je obavila pilicija, ispostavilo se da je reč o lažnoj dojavi, potvrđeno je našem portalu u Apelacionom sudu. Ovo je druga lažna dojava o bombi u poslednjih nedelju dana.

Dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi u zgradi kragujevačkog suda koja se nalazi u centru grada, primljena je na gotovo identičan način kao i prošlog utorka, izjavila je za portal Nova.rs Milena Andrijević portparolka Apelacionog suda. Ona je našem portalu potvrdila da je danas oko 10.30h, nepoznato lice, telefonom pozvalo upravu Apelacionog suda i dojavilo da je u zgradi postavljena bomba. Prema njenim rečima, zgrada je odmah evakuisana, a specijalne jedinice policije su dva sata pretraživale ceo objekat.

Posle detaljne provere, ispostavilo se da je reč o lažnoj dojavi. Andrijević je za naš portal podsetila da je policija i 25. avgusta pretraživala objekat zbog dojave o postavljenoj bombi i da je u toku istraga o nepoznatom licu koje je tada uputilo anonimnu dojavu. Prema njenim rečima, još uvek nije otkriven identitet osobe koja je pre nedelju dana uputila lažnu dojavu. Posle utvrđivanja da je zgrada Suda bezbedna, zaposleni su se vratili na svoja radna mesta i sve službe su nesmetano nastavile da rade.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar