Foto: Privatna arhiva

"Pretukli su me komunalni inspektori, jer sam im tražio da pomere svoj džip kako bih mogao da isparkiram svoj automobil", počinje svoju priču za Nova.rs Saša Andrić iz Beograda.

Dejan M. Foto: Privatna arhiva

On kaže da se sve dogodilo u Ulici vojvode Stepe kod broja 12. prekjuče oko 19 časova.

Pročitajte još:

„Moj kolega i ja Vladan Cvetković parkirali smo vozilo i preko puta broja 12. i lepili plakate za bilbord. Kada smo završavali posao iza našeg vozila stao je džip crne boje i izašla su dvojica starijih muškaraca. Na moju molbu da pomere vozilo da bismo izašli sa parkinga ta dvojica su odgovorila psovkama i rečenicom – „izaći ćeš kada ja krenem kući“, počinje Saša svoju priču.

Željko D., Foto: Privatna arhiva

Potom ističe da je muškarcima rekao da ako ne pomere vozilo, da će morati da zove policiju.

„Tad mi je prišao komunalni inspektor Dejan M. pokazao službenu legitimaciju i obratio se rečima – „alo, ja sam policija“. Muškarac koji je izašao sa njim iz džipa je Željko D. On je prišao Vladanu i uhvatio ga za rame na kojem ima protezu, jer je operisao tumor i penzionisao se kao vozač Laste. Vladan ga je molio da ga pusti i objašnjavao da je invalid. Tada sam uzeo telefon da snimam situaciju i prvo me udario Željko D. što se vidi na snimku (u koji redakcija ima uvid).“, kaže on.

Srđan M., Foto: Privatna arhiva

Potom sam pao na zemlju od siline udarca i prišao mi je inspektor Dejan Milosavljević.

Trenutak napada, Foto: Privatna arhiva

„Počinju da me udaraju pesnicama i da me šutiraju nogama po celom telu a kao pomoć za batine iz kafića KTM dolazi i inspektorov brat Srđan M., inače predstavnik KTM u Srbiji. To je trajalo nekoliko minuta da bi me digli sa zemlje i naterali ga da obrišem sve iz telefona. Tada se sam se otrgao i pobegao ka Autokomandi pored Stepinog vajata, kroz park i stao na NIS pumpu odakle sam zvao sestru koja je pozvala policiju i Hitnu. Vladan je ostao na mestu događaja. Tačnije, zaključan u autu gde se nastavilo iživljavanje od strane te trojice muškaraca koji su ga slikali, terali ga da se smeje i pozira, lupali pesnicama po krovu i naravno nastavili sa pretnjama da ne znaju sa kim su se zakačili i da u krugu od 5 kilometara neće da ih vide više. Tad su seli u džip i odvezli se ka Autokomandi. Vladan me je pozvao i došao na tu pumpu gde su sačekali policiju i Hitnu“, kaže on..

Prevezeni su na VMA gde su se zadržali oko šest sati.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare