Foto:N1

Miloša Pacića iz naselja Vinci i Nemanju Stojanovića iz Beograda, 4. oktobra, oko pola jedan posle ponoći u Golupcu, brutalno su pretukli pijani sinovi bahatih lokalnih moćnika i njihovo obezbeđenje.

U ovoj tuči kako je TPKNEWS već pisao, na osnovu prikupljenih svedočenja mnogobrojnih meštana Golupca, učestvovao je poznati trojac golubačkih batinaša. Sin predsednika opštine Golubac Nebojše Mijovića, Uroš Mijović, njegov telohranitelj Jovica Josić poznatiji kao “Kiki Ćora” i Marko Milošević, sin popa iz Golupca.

Inače, ovaj trojac golubačkih batinaša su 4. oktobra, ove godine oko pola 1, u kafiću „City“ u Golupcu, prvo su brutalno pretukli Nemanju Stojanovića iz Beograda, nanevši mu teške povrede u vidu frakture baze nosa i vilice, a nakon toga su se sa lica mesta udaljili autom i usput u gradu sreli Miloša Pacića iz naselja Vinci, gde je Urošu Mijoviću, njegovo obezbeđenje, “Kiki Ćora”, dao bejzbol palicu kojom je on više puta udario Pacića nanevši mu teške povrede u vidu preloma obe ruke.

Međutim, nakon intervencije policije niko od ove trojice nije priveden, već je policija privela Petra Miladinovića i Stefana Ljujića iz Golupca, koji su se te noći nalazili u društvu sa ovom trojicom batinaša.

Nakon pritiska i pretnji lokalnih šerifa iz Golupca, Miladinović i Ljujić su preuzeli svu krivicu na njih, a bejzbol palice magično postaju drška od metle. Miladinović je osuđen na šest meseci kućnog zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda. Ljujić je osuđen na godinu dana zatvora, uslovno na tri godine, zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja lakih telesnih povreda, dok tatini sinovi lokalnih moćnika i njihov telohranitelj, koji je inače ujedno i predsednik Sportskog Saveza opštine Golubac, i dalje se slobodno bahate po Golupcu.
Prema poslednjim saznanjima dopisnika TPKNEWS iz Golupca, pored ove bahatosti tatinih sinova, usledila je još veća bahatost korumpiranog Načelnika PS Golubac majora policije Marka Lazarevića, koji je 3. novembra 2020. godine podneo prekršajne prijave po prijavi građana od 4. oktobra 2020. godine, protiv oštećenih Miloša Pacića iz naselja Vinci i Nemanju Stojanovića iz Beograda.

Kako nezvanično saznaje njihov dopisnik iz Golupca, prekršajna prijava je podneta na osnovu prijave gorile Uroša Mijovića, Jovice Josića, direktnog učesnika u tuči, i to mesec dana posle brutalnog prebijanja.

Podsetimo, na osnovu saznanja TPKNEWS-a od svojih insajdera iz Golupca, inspektor Vladan Đurđević zvani Ćana i Načelnik PS Golubac major policije Marko Lazarević su, pored svog zapošljenja u Ministarstva unutrašnjih poslova, i poslovni saradnici.

Naime, Agencija “Dobro rešenje” iz Golupca koja vrši usluge popunjavanja neophodne dokumentacije za izdavanje pasoša, ličnih karata…čija je vlasnica na papiru sestra Načelnika Marka, Milica Vojinović, je ustvari zajednička Agencija koju vode Načelnik Marko i inspektor Vlada Ćana. Takođe, ovaj dvojac je uzeo u zakup i par apartmana od njihovog poznanika iz Kudreša, i iste iznajmljuju turistima. Naravno, i sve to naplaćuju bez izdavanja fiskalnih računa.

Upoznat sa time, crnogorski-golubački zet, predsednik opštine Golubac, Nebojša Mijović, suprugu inspektora Vlade Ćane zaposlio je u vrtiću, a Ćaninog oca u komunalno, koji se možda dva puta godišnje prošeta do posla, ali zato redovno svaki mesec prima platu, dok je supruga komandira Marka postala član Opštinskog veća sa mesečnim primanjima od 70 do 80 hiljada dinara.

Kako bi uzvratili uslugu humanom predsedniku, komandir Marko i inspektor Ćane svu dokumentaciju krivičnih dela koja su počinili sinovi, pa i sami lokalni šerifi, skalnjaju u takozvanu magičnu fioku, iz koje isto tako magično, jednostavno nestaju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare