Kolaps na putu kod Beograda, kiša i udes napravili haos

Hronika 08. okt. 202010:30
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Na Obilaznici oko Beograda, u tunelu "Nova Straževica" u smeru ka Dobanovcima, zbog saobraćajne nezgode saobraćaj se odvija usporeno, preticajnom saobraćajnom trakom, saopštili su Putevi Srbije.

U saopštenju se navodi da se na više deonica obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja. Na auto-putu E-75, petlja Surčin-petlja Ostružnica, do 7. novembra od 8 do 16 časova produženi su radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save.

U toku izvođenja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu. Na auto-putu E-75, petlja Predejane-petlja Vladičin Han, kod mesta Momin kamen, od 7. oktobra do 1. novembra traju radovi na održavanju puta. Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Vranje-Niš izmedju službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Niš-Vranje.

Na auto-putu E-75, od petlje „Pojate“ do petlje „Ražanj“, kod sela Pločnik, traju radovi na sanaciji kolovoza. U toku izvođenja radova saobraćaj se preusmerava iz desne kolovozne trake u levu kolovoznu traku, u dužini od 2000m. Na petlji Vrbas-Srbobran (Feketić), u blizini Srbobrana, izvodiće se radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, jednom saobraćajnom trakom, u dužini od 100 metara.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar