Foto:FoNet/Milica Vučković; Dragan Mujan/Nova.rs

Odbrana Dragana Bjelogrlića, kom je danas počelo suđenje pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje koje mu se stavlja na teret, zatražila je da se tokom suđenja ispitaju glumci koji bi mogli da doprinesu boljem razumevanju odbrane Bjelogrlića.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Reč je o glumcima Andriji Kuzmanoviću, Petru Benčini, Goranu Bogdanu, Milanu Mariću, dramaturgu Biljani Srbljanović, pevaču Željku Joksimoviću, zatim Đorđu Milićeviću, Ognjenu Glavoniću i Filipu Mandiću.

Goran Bogdan Foto:ANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/

Odbrana je dodala i da ne može da se izjasni na koju okolnost da se ispitaju pomenuti svedoci, jer Bjelogrlić još nije izneo odbranu.

Hajde da pricamo… sa Milanom Maricem Milan Maric
Milan Marić, Hajde da pričamo… sa Milanom Marićem u Parobrodu Foto:Filip KrainčanićNova.rs

Sa druge strane, tužilaštvo je tražilo da se ispitaju Nebojša Ćerković, Jovan Stević, Katarina Radivojević, Marko Živković, Vladimir Kecmanović, Maksa Ćatović, Marko Gvero.

Podsetimo, Bjelogrlić, kome se sudi za nasilničko ponašanje, odnosno napad na reditelja Predraga Gagu Antonijevića u hotelu „Ambasador“ u Nišu, na današnjem suđenju je negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret. Osporila je na današnjem suđenju kvalifikaciju krivičnog dela. Oni ističu da bi celoviti snimci sa kamera iz hotela „Ambasador“ potvrdili da u ovom slučaju nije bilo nasilničkog ponašanja, kako tužilaštvo tvrdi.

Bonus video: Dragan Bjelogrlić stigao na suđenje

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare