Marko Guzijan (27), zvani Mali Cuner, mlađi sin Jovana Guzijana Cunera koga je ubio "zemunski klan" pre 20 godina, od ranije je poznat policiji i iza sebe ima poduži dosije. Za malim Cunerom raspisana je potraga zbog incidenta koji se dogodio noćas u beogradskom klubu "Kasina", kada je oštetio inventar nekoliko lokala na Terazijama u Beogradu.

Mali Cuner je već imao probleme sa zakonom, a javnosti je postao poznat kao maloletnik kada je aprila 2007. godine u pečenjari „Uno“ u Zemunu ubio Zorana Dimitrijevića (51) i njegovog sina Aleksandra (22). Za pomenuti zločin osuđen je na osam godina maloletničkog zatvora.

Pročitajte još:

Ubrzo po izlasku iz zatvora nastavio je sa činjenjem krivičnih dela. Naime, Guzijan je 2017. sa Vojislavom Mitkovićem uhapšen u Zemunu. Oni su se sumnjičili da su, sa još nekoliko osoba, oteli sugrađanina Z. L. i mučili ga.

„Oni su sačekali mladića ispred stana i nasilno ga i uz upotrebu elektrošokera izvukli iz automobila. Nakon toga su mu vezali ruke lisicama i ubacili ga u svoja kola. Odvezli su ga do nenaseljenog dela Zemun polja i tukli, pritom mu nanevši teške telesne povrede. Kad se iživljavanje završilo, odvezli su ga na drugu lokaciju, gde su ga izbacili iz kola“, pisali su ranije mediji.

Inače, Marko je sin Jovana Guzijana Cunera koga je oktobra 2002. godine. ubio „zemunski klan“. Tada se navodilo da je likvidacija bila po naređenju vođe Dušana Spasojevića Šiptara.

Jovan Guzijan Cuner Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, za malim Cunerom raspisana je potraga zbog incidenta u „Kasini“. On se najpre popeo na binu da pleša sa pevačicom Jelenom Karleušom, nakon čega je reagovalo obezbeđenje i izbacilo ga iz lokala.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

On je zatim seo u automobil marke „Audi“, a potom oštetio nekoliko izloga. Nakon toga je pobegao, dok je uhapšena njegova kuma koja je, takođe, bila u vozilu.

BONUS video: Racija ispred hotela Majdan posle incidenta u novogodišnjoj noći

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare