Kasina i Jelena Karleuša Foto:Goran Srdanov/Nova.rs/Dragan Mujan/Nova.rs

Marko Guzijan Cuner, sin pokojnog Jovana Guzijana Cunera, izazvao incident ispred prestoničkog kluba "Kasina" na Terazijama u Beogradu. Kako saznajemo, Cuner se popeo na binu u nameri da pleše s pevačicom Jelenom Karleušom, nakon čega ga je obezbeđenje izbacilo iz lokala.

Kako saznajemo, incident se dogodio tokom pesme „Ide maca oko tebe“, kada se Cuner popeo na binu. Obezbeđenje nije odmah reagovalo jer pevačica vrlo često za vreme te pesme nekoga iz publike pozove na binu, međutim, ovo nije bila ta situacija.

Pročitajte još:

Karleuša je odmah alarmirala obezbeđenje, nakon čega je ono izbacilo Guzijana. On je tada počeo da pravi haos i da divlja, udarao je obezbeđenje, koje je uspelo da ga savlada i izbaci. Ipak, on se tu nije zaustavio. Nakon toga je seo u blindirani automobil i razbio nekoliko izloga pored „Kasine“ i žardinjere ispred tog kluba.

Potom je pobegao sa mesta incidenta.

Inače, pomenuti automobil zaustavljen je na Paliluli, a kola je vozila devojka, dok je policija saopštila da se za jednom osobom traga. Zasad nije poznato da li je Cuner zamenio mesto s vozačem ili je eventualno bio suvozač.

Guzijan je u lokalu bio sa svojom kumom.

Podsetimo, incident se dogodio oko tri sata.

BONUS video: Karleuša o nastupu za Novu godinu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare