Kasina i Jelena Karleuša Foto:Goran Srdanov/Nova.rs/Dragan Mujan/Nova.rs

Vozilo marke “Audi A8” došlo je iz Nušićeve ulice u Beogradu, prolazom do Kasine, gde je ošetilo izlog poslastičarnice, kao i kluba “Kasina”. Nema povređenih osoba, a vozilo, kojim je upravljala devojka (27), pronađeno je i zaustavljeno na Paliluli.

Menadžerka restorana je objasnila da se u nekom trenutku jedan od gostiju popeo na binu i hteo da pleše s pevačicom koja je nastupala. Na poziv pevačice prišlo je obezbeđenje koje je gosta izvelo ispred kluba. Kako Nova.rs saznaje, Jeleni Karleuši, koja je sinoć pevala u Kasini, to se nije dopalo, pa je pozvala obezbeđenje.

Pročitajte još:

Nakon toga, iznervirani gost je rekao da će im pokazati ko je. Ubrzo je, krećući se automobilom iz pravca Nušićeve ulice, prošao između hotela „Kasina“ i bašte. Povređenih osoba nije bilo, a pričinjena je materijalna šteta na lokalu „Gram“, na kome su oštećena tri izloga, kao i metalna detektor vrata na ulazu u hotel „Kasina“ i jedna žardinjera.

Nakon toga se „Audi“ udaljio s lica mesta i srušio zaštitnu ogradu na Trgu Nikole Pašića u dužini od 50 metara i četiri zaštitna stuba. Policijske patrole pokušale su da zaustave pomahnitali „audi“, ali je on uspeo da pobegne. Zaustavljen je na Karaburmi.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Za volanom je, kako se pretpostavlja, bila devojka, koja je na alko testu imala više od 1.20 promila alkohola u organizmu. Ona je zadržana na trežnjenju.

Intezivno se traga za mladićem-huliganom koji je odgovoran za incidente, u kojima srećom nije bilo povređenih, niti je upotrebljeno vatreno oružje.

BONUS video: Incident u teretani

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram