Foto: Mup Srbije

Novosadska policija posle kra'e potere večeras je uhapsila Dimitrija S. (43) koji je osumnjičen da je danas popodne na ulici napao i izbo šrafcigerom policijskog inspektora jer ga je pokušao da zaustavi. Dimitirje S. prema pisanju lista Blic iza sebe ima navodno debeli kriminalni dosije.

Naime, prema pisanju Blica, Dimitirje je odranije poznat srpskoj policiji. Kako piše ovaj sajt on ima međunarodnu karijeru provalnika, hapšen je zbog provale u stanove, ali i silovanja.

Navodno prema saznanjima ovog sajta u inostranstvu su, njemu i kriminalnoj grupi kojoj je pripadao, na meti bili bogataši, pa čak i političari i umetnici. Upadali su u vile i krali.

Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Dimitrije S. iz Novog Sada uhapšen je u Ulici Đorđa Zličića zbog sumnje da je teško povredio policijskog inspektora u ovom gradu. Brzom akcijom prvo je uhapšen muškarac koji je bio u Dimitrijevom društvu u trenutku napada, a nedugo zatim „pao“ je i osumnjičeni za ranjavanje inspektora.

Dimitriju se na teret stavlja delo „teško ubistvo u pokušaju“.

Osumnjičenom Dimitriju S. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar