Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Napadač koji je pucao danas na policijskog inspektora u Novom Sadu ikao se verovalo da je uhapšen u brzoj akciji policije, ispostavilo se da to nije tako i da za njim novosadska policija i dalje intenzivno traga.

Iako se verovalo da je napadač na novosadskog policajca priveden, ispostavilo se da nije tako i da se za njim i dalje traga. Pojavila se takođe neproverena informacija da je zapravo privedena osoba koja se dovodi u vezu sa prvoosumnjičenim.

Prema saznanjima, priča oko ranjavanja inspektora dobila je neočekivani obrt, od onoga što su prve informacije govorile.

Naime, policijski inspektor se nalazio na mestu gde je ranjen sa još jednim kolegom, kad su primetili da im u susret nailazi muškarac sa kapuljačom preko glave, a čije ponašanje su oni procenili kao sumnjivo. Inspektori su pokušali da ga zaustave i legitimišu, ali se on dao u beg, ali ranjeni inspektor je krenuo za njim. Kad je sustigao osumnjičenog, napadač je izvukao nož i izbo ga par puta po rukama i nogama, nakon čega mu je oteo službeni pištolj i automobl i pobegao.

Međutim, napadača je ubrzo policija posle kraće potrage sustigla i uhapsila.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar