Foto: Instagram

Nakon vesti da je Brajan Volš optužen za ubistvo supruge Ane Volš, uznemireni prijatelji nestale Beograđanke se opraštaju od svoje prijateljice na društvenim mrežama. "Nadam se da igraš na nebu i pevaš u anđeoskom horu, kladim se da je prelepo u raju od kada si stigla", napisao je najbolji prijatelj Ane Volš.

Podsetimo, Ani Volš se gubi svaki trag 1. januara, kada je prema priči Brajana Volša otišla na hitan let za Vašington, zbog posla. Ispostavilo se da se ona nikada nije ukrcala na let, koji je zapravo bio zakazan za 3. januar.

Jedan od njenih bliskih prijatelja Abdula Almutairi objavio je potresne objave na društvenim mrežama, u kojima se oprašta od Ane.

„Zauvek ćeš mi biti najbolja prijateljica i porodica. Počivaj u miru, raj je mnogo svetliji. Budi sunce i mesečina kao što si uvek bila.“, napisao je Anin najbolji prijatelj na Instagramu koji od samog početka objavljuje optimistične fotografije i citate da se Beograđanka vrati živa i zdrava.

On je objavio nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

„Nadam se da igraš na nebu, i nadam se da pevaš u anđeoskom horu i nadam se da anđeli znaju šta imaju. Kladim se da je tako lepo gore u raju od kad si stigla“, napisao je Abdula.

Pročitajte još:

Nakon što su istražitelji utvrdili da je Brajan Volš u više navrata lagao policiju o svom kretanju u danima nakon nestanka Ane, on je uhapšen za ometanje istrage.

Nakon 16 dana od nestanka nesrećne žene prikupljeno je dovoljno dokaza da Brajan bude optužen za njeno ubistvo. Brajana danas dovode u sud, gde će mu biti saopšteno za šta se tereti, kao i koji su ključni dokazi.

BONUS VIDEO: Miloš Ž. Lazić: Mediji kod nas već presudili da je Brajan Volš ubio Anu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar