Foto: Nemanja Jovanović

U nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene, pregledan je snimak sa nadzornih kamera sa kuće Jahovića, a koje gledaju ka nasipu Crvenka u Borči na kome se dogodilo ubistvo aprila 2016. godine. Na kameri se vidi biciklista, a po svemu sudeći, on je nasipom prolazio u vreme zločina, pa se postavlja pitanje da li je nešto video.

Na poslednjem snimku vidi se biciklista koji ide nasipom ka mestu ubistva u 16.57 sati, a veštak kaže da to vreme varira za minut ili dva.

Pročitajte još...

Nakon toga ista kamera prikazuje u 17.14 časova Janu i Zorana koji tuda trče u kontra smeru od bicikliste.

Podsetimo, pomenuti biciklista Milan Radić saslušan je ranije tokom postupka i on je tada istakao da je na nasipu video muškarca i ženu.

„Od kuće sam krenuo oko 16:30 sati, a od kuće do Crvenke treba mi nekih 30 minuta. To je oko 10 km vožnje. Na jedno 250 metara od kuće, kako sam krenuo, video sam dve osobe koje silaze niz nasip. Muška osoba koja je išla niz nasip imala je maskirne pantalone i crnu jaknu, a sa njegovog boka video sam ženu koja je imala sivi donji deo trenerke i gornji deo joj je bio crvenkast.. Imala je tamnu kosu, dužine do plećke, nije bila vezana u rep. Kasnije sam saznao da je na tom mestu gde sam video da oni silaze podignuta  spomen-ploča Jeleni Marjanović“, rekao je tada svedok.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

On je dodao i da ne može da tvrdi da su to Zoran i Jelena.

„Ne mogu da tvrdim da su te dve osobe koje sam video Zoran i Jelena, ali video sam ih između 17:05 i 17:10. Na toj čistini puta nisam video nikakvo vozilo. A sutradan sam saznao šta se sve izdešavalo. U trenutku kad sam video dve osobe na nasipu udaljen sam u nasipu oko 150 metara“, rekao je Radić.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg i današnjeg dana ispitan je i veštak telekomunikacione struke Dragomir Vasiljević. On je radio veštačenje baznih stanica i telefona ubijene Jelene i okrivljenog Zorana u trenutku zločina.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar