Mesto zločina u Somboru Foto: Soinfo.org/CC BY-NC-SA 4.0

Anastasija Goranović (19) koju je otac osuđivani nasilnik, zajedno sa mlađom sestrom i majkom, ubio juče u porodičnoj kući u Somboru, nakon čega je zapalio kuću i izvršio samoubistvo, objavila je snažnu poruku protiv nasilja na svom Instagram profilu koju po svemu sudeći, nije imao ko da čuje.

Zdravko Goranović (59) juče je u prepodnevnim časovima počinio zločin kakav somborski kraj ne pamti. Ubio je suprugu i ćerke stare svega 19 i 15 godina, a zatim zapalio kuću i obesio se u gredu.

Vatrogasce i policiju je pozvao njegov treći sin, a tek kada su hitne službe obuzdale vatru, otkriveno je kakav se zločin dogodio u prepodnevnim časovima.

Komšije sa kojima smo juče razgovarali o Goranoviću nisu imale reči hvale. Opisuju ga kao dugogodišnjeg nasilnika koji je maltretirao porodicu godinama i još kažu da je izvesno vreme proveo u prtvoru, a da je samo pet dana po izlasku na slobodu, počinio jezivi zločin.

Mesto zločina u Somboru Foto: Soinfo.org/CC BY-NC-SA 4.0

Njegova starija ćerka Anastasija bavila se šmikanjem, o čemu svedoče brojne fotografije sa modelima na njenom Instagramu.

Anastasija Goranovic Foto: creativesideofme

Među njima nalazi se i jedna fotografija koja, posmatrajući je u ovom kontekstu, izaziva jezu. Na njoj je devojka našminkana kao da ima brojne modrice i podlive na licu, a ispod nje je na engleskom napisano: STOP NASILJU. Da li je ovo bio Anastasijin vapaj za pomoć, pitanje je na koje nikada nećemo saznati odgovor.

Podsetimo, stravičan zločin odigrao se juče između 11.00 i 12.00 sati. Uviđaj koji bi trebalo da utvrdi kako je tačno došlo do zločina, počeo je juče oko 14.00 sati.

Bonus video: Kineski tržni centar u plamenu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare