Anastasija Goranović, poginula, nastradala, saobraćajna nesreća
Anastasija Goranović Foto: Facebook/Anastasija Goranovic

Ćerka Anastasija Goranović žrtva je pomahnitalog Zdravka Goranovića (59) koji je danas u prepodnevnim časovima u Somboru ubio sve članove svoje najbliže porodice, zapalio kuću, a zatim se obesio o gredu. Pored Anastasije, Goranović je presudio supruzi i još jednoj ćerki.

Podsetimo, u kući koja se nalazi u Ulici Sime Šolaje u Somboru, pronađena su četiri tela od kojih je jedno bilo obešeno o gredu.

Mesto zločina u Somboru Foto: Soinfo.org/CC BY-NC-SA 4.0

Vlasnik kuće Zdravko Goranović, kako se veruje u ovim trenucima, zapalio je kuću, ubio svoju ženu i dvoje dece, nakon čega se obesio. Prema rečima komšija, Zdravko je radio kao policajac, a nakon toga je dosta vremena „provodio po zatvorima“.

Mesto zločina u Somboru Foto: Soinfo.org/CC BY-NC-SA 4.0

„Poznajem ih, on je bio veoma problematičan, a žena i deca nisu. Radio je ranije u policiji, posle toga je više vremena proveo po zatvorima“, priča jedna od komšinica za portal Nova.rs koja je u šoku.

Kako se može videti na profilima na društvenim mrežeme Anastasije Goranović, bavila se šminkanjem.

Policija je horor u kući zatekla nakon što su vatrogasci obuzdali vatrenu stihiju.

Inače, ubica je odranije poznat policiji. Navodno je pre nekoliko dana izašao iz pritvora, u kom se navodno našao zbog nasilja u porodici. Osim toga, policiji je poznat i zato što je jednom prilikom, pre desetak godina, u dvorištu kuće zamenika javnog tužioca ostavio preteću poruku i repliku kašikare.

Bonus video: Požar u kineskoj robnoj u Obrenovcu