Portal Nova.rs došao je u posed video snimka na kome se vidi trenutak kada Domagoj Landeka otima decu Ane Landeke, koja se trenutno nalazi u Sigurnoj kući.

Korisnici Sigurne Kuće u Beogradu Ani Landeki bivši muž Domagoj Landeka, inače švajcarski državljanin, odveo je decu u nepoznatom pravcu, pošto je u nedelju presreo auto u kom su se deca nalazila sa dedom.

Prema poslednjim informacijama, otac dece je u Hrvatskoj.

Kako je Ana ispričala za naš portal, granična policija je kobnog dana još u devet uveče obaveštena da će pokušati da pređe granicu. Ipak, prema njenim saznanjima, i pored toga, on je uspeo da pređe granicu nekoliko sati kasnije, odnosno oko 1 uveče.

Pretpostavlja da su ga pustili iako je upozorila nadležne.

Foto:N1/Ana Landeka

Na snimku do kojeg je naš portal došao, vidi se kako Anin ujak trči za automobilom.

Podsetimo, kako je Ana Landeka ispričala ranije za N1, decu je poslednji put videla u nedelju ujutru kada je išla na posao. Otac ju je iz sigurne kuće odvezao na posao, a decu odveo kod njenih roditelja. Do otimanja dece od 7 i 5 godina došlo je u nedelju kada ih je Anin otac stavio u auto kako bi ih vratio kod majke u sigurnu kuću.

Pročitajte još:

„Moj otac je krenuo da mi dovede decu, bila su kod babe. Ja sam bila u sigurnoj kući. Dok su bili u kolima, moj otac se tada vezivao, on se zaleteo, udario u auto. Otvorio je auto i izvadio prvo Petru. On dok se snašao da uzme Filipa, on je zgrabio Filipa. Krenuli su da se natežu oko deteta, moj otac je pustio dete da ga ne povrede. Istrčali su moja majka i ujak, on je tada krenuo u rikverc. Deca su vrištala, moja majka se zakačila za vrata auta. Dao je gas, vukao je i nju. Otac je krenuo kolima za njim, ali nije uspeo da ga stigne i negde na Autokomandi ga je izgubio“, ispričala je Landeka šta se dogodilo.

BONUS VIDEO: Hapšenje otmičara u Novom Sadu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare