Foto: Vladislav Mitić/Nova.rs

Ivana Stanojević (30), majka osmomesečne bebe koja je nastradala u subotu u udesu na putu Zaječar - Negotin, pre samo dve godine doživela je još jednu stravičnu tragediju. Kako prenose mediji, nesrećna žena je na istoj deonici puta 2018. godine, u takođe saobraćajnoj nesreći, izgubila majku Dragicu Angelov (47), oca Zorana (55) i brata Ivana (28).

Policija u Zaječaru uhapsila je M. M. (35) i Đ. D. (25) iz Negotina zbog sumnje da su tokom vikenda izazvali saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula osmomesečna beba. Udes u kojem je nastradalo dete dogodio se u subotu oko 12 sati, a prema pisanju medija, ovu porodicu već godinama prate tragedije.

Naime, Ivana Stanojević, majka nastradale bebe, pre samo dve godine na istom mestu izgubila je svoje najmilije, brata, oca i majku. Nesreća se desila 13. januara 2018. kada su oni automobilom „opel kadetom“ krenuli kod Ivane da zajedno dočekaju Srpsku novu godinu. Međutim, u selu Salaš sudarili su se s kombijem brze pošte i svi su poginuli.

Udes koji se dogodio u subotu na magistralnom putu Zaječar – Negotin šokirao je srpsku javnost. Ubrzo nakon nesreće uhapšeni su bahati vozači M. M. i Đ. D., za koje se sumnja da su vozili neprilagođenom brzinom.

Nenad Stanojević, koji je u ovom udesu ostao bez osmomesečnog sina, do detalja je ispričao za medije šta se u subotu desilo.

„Vozio sam kola iz Negotina ka Zaječaru. Beba je bila na zadnjem sedištu, propisno smeštena u stolici za decu i vezana. Video sam u retrovizoru dva automobila kako se probližavaju velikom brzinom. Jedan me je pretekao, a drugi je otpozadi udario u mene, nakon čega sam ja naletao na kola ispred sebe“, rekao je Nenad Stanojević (33).

U toku je istraga, nakon koje će se znati sve okolnosti ove nesreće.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram