Ispovest vozača prevrnutog kombija: Čuo sam udarac, a onda….

Hronika 18. jun. 202021:17
Podeli:
Foto:E-Stock

Čuo sam udarac i posle sam se probudio kod Vlade Srbije. Tad je stigla Hitna pomoć i prebacila nas na Urgentni - kaže za "Blic" Bojan K. (28) vozač kombija koji se rano jutros sudario sa BMW-om kod zgrade Vlade Srbije. U stravičnoj saobraćajnoj nesreći preminule su dve osobe, članovi iste porodice iz BMW-a.

Kako kaže za Blic Bojan K, oko šest sati ujutru kombijem je išao od Slavije ka Železničkoj stanici.

„Išao sam polako, bio sam nakih 150 metara od semafora kada se upalilo zeleno svetlo. Tada sam još usporavao. Tek na nekih 100 metara od semafora počeo sam polako da ubrzavam. Čuo sam udarac i posle sam se probudio kod Vlade Srbije… Tad je stigla Hitna i prebacila nas na Urgentni, kaže on.

Foto: Nova S

Kako saznajemo Bojan K. je vozio šestoro radnika na gradilište na posao kada je došlo do udesa.

Do saobraćajne nesreće došlo je kada je vozač automobila BMW prošao na crveno svetlo na semaforu i sudario se sa kombijem lozničkih registarskih tablica. Na mestu događaja poginuli Nikola Novitović (20) i Jelena Petković (35) iz Arilja, koji su u Beograd vozili dvogodišnjeg dečaka u bolnicu na zakazanu operaciju. Prema nezvaničnim informacijama, Nikola je nastradao na licu mesta, dok je Jelena podlegla povredama u bolnici.

Foto: Nova S

Radetu Novitoviću (42), vozaču „automobila smrti“ i dalje se bore za život. Dvogodišnji dečak prevezen je takođe u bolnicu sa teškim povredama.

„Dete je prebačeno u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj sa teškim povredama glave i ekstremiteta, opasnim po život. Tamo je stabilizovano i stanje se dalje prati, kažu za „Blic“ u Urgentnom centru.

Iz kombija u koji je udario automobil, svih šest osoba prevezeni su u Urgenti centar – Bojan K. (28), Ivan S. (28), Svetozar P, (46) Stefan T, Marko T, (19), Robert P. (35). Svi povređeni imaju povrede grudnog koša, glave i ekstremiteta, rečeno je u Hitnoj pomoći.

(Izvor: Blic)

Komentari

Vaš komentar