Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Prema nezvaničnim informacijama, prvo je došlo do sudara, a potom i do pucnjave, a policija je privela dve osobe.

Saobraćaj na putu između Gračanice i Lapljeg Sela danas je obustavljen, a pripadnici kosovske policije vršili su uviđaj na mestu gde je ovog popodneva došlo do sudara dva automobila. Nakon sudara, došlo je i do pucnjave. Trenutno policijski istražitelji u koordinaciji sa državnim tužiocem preduzimaju neophodne radnje za rasvetljavanje slučaja.

Na mestu događaja vidljiva su dva automobila marke Volkswagen koja su učestvovala u saobraćajnoj nesreći.

Pročitajte još:

Ranije danas, očevidac događaja kazao je za Medija centar Čaglavica da je nešto posle 15 časova nakon što su se sudarila dva vozila jedno beogradskih, a drugo kosovskih registarskih tablica, došlo do pucnjave.

Kako je u međuvremenu potvrđeno za KoSSev iz policije, prema prvim informacijama – povređenih nema, dok su dve osobe za koje se sumnja da su umešane sprovedene u policijsku stanicu. Slučaj se istražuje.

„Koliko sam mogao da vidim, sudarila su se dva vozila, onda su izvadili pištolje i počeli da pucaju. Ispalili su desetak metaka. Dvojica su pobegla, a nakon toga je došla policija“, rekao je očevidac događaja za Kim.

Pripadnici policije koji su bili na terenu nisu želeli da daju informacije o događaju, navode iz ovog medija.

Kako dalje navode, iz Hitne pomoći u Lapljem Selu nisu uspeli da saznaju da li je u udesu koji se dogodio bilo povređenih, budući da je, kako im je rečeno, dežurni lekar na terenu.

Istovremeno, u vezi sa slučajem iz Medija centar Čaglavica pokušali su da stupe u kontakt sa komandirom policijske stanice u Gračanici, Bratislavom Trajkovićem, međutim, on se nije javljao na telefon.

BONUS VIDEO: Hapšenje članova organizovane kriminalne grupe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar