Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Još jedna "štek" kuća vođe navijača Grobara Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, i pripadnika njegove kriminalne grupe otkrivena je u selu Tršić kod Loznice. Sumnja se da su u ovoj bazi pripadnici Belivukove grupe upucavali snajpere.

Reč je o izdvojenom objektu, a prema pisanju portala Novosti, nalazi se u vlasništvu bivšeg policajca Vlade Georgijeva iz Loznice.

Pročitajte još:

„Za potrebu ove grupe bivši policajac interventne jedinice u Beogradu, koji je dobio otkaz u policiji, kupio je vikendicu, koja je na samom kraju puta, u rejonu šumskog kompleksa Planina, prema Ikonama. Znali su da ljudi tuda skoro i ne prolaze. Vidi se da je vikendica munjevito sređivana, posle kupovine, a nisu ni stigli da sklone silni otpad od renoviranja, a ni smeće“, piše taj portal.

U neposrednoj blizini pomenute vikendice nalazi se šuma, a navodno, u jednom delu, vidljiv je i proplanak koji podseća na poligon. Pretpostavlja se da su ovaj deo koristili za pucanje.

Podsetimo, grupa Veljka Belivuka uhapšena je prošle nedelje u velikoj akciji policije i BIA. Osumnjičeni se terete za otmice, ubistva, iznude i njima je određen pritvor do 30 dana.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar