Foto:Privatna arhiva/Vesna Lalić/Nova.rs

Iako još uvek nije zvanično saopšteno za koja dela se sumnjiči uhapšena grupa Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, prema nezvaničnim informacijama portala Nova.rs, ova kriminalna grupa povezana je i sa nestankom vođe Partizanovih navijača Gorana Veličkovića Goksija, kom se svaki trag izgubio 3. avgusta prošle godine u Višegradskoj ulici u Beogradu.

Goksijev nestanak prijavila je njegova supruga koja ga je i poslednja videla, a u mesecima koji su usledili niko iz njegove porodice se više nije oglašavao.

Šta se desilo Goksiju raspitivali su se samo novinari, a činjenica da je od nestanka bio neaktivan na društvenim mrežama i nedostupan na telefonu, odmah je stvorila sumnju da mu se nešto desilo.

Policija do danas nije uspela da rasvetli njegov nestanak, a kako nezvanično saznajemo, nakon saslušanja Belivuka, njegova grupa je osumnjičena i za Veličkovićev nestanak.

Pročitajte još:

Veličković je od ranije poznat javnosti kao jedan od vođa navijača Partizana koji se zajedno sa Milošem Radosavljevićem Kimijem povukao sa južne tribine i osnovao novu navijačku grupu „Partizanovci“.

Ta frakcija je posle određenih dešavanja i sukoba između „Grobara“ ipak prestala da bude aktivna na stadionu i ne dolazi više na utakmice Partizana ni u fudbalu ni u košarci.