Foto: Facebook

Peti osumnjičeni za silovanje jedanaestogodišnje devojčice u Prištini, priveden je danas, saopštila je kosovska policija. Mediji na albanskom otkrili su i šta se dogodilo protekle subote, kada je nesrećno dete napastvovano.

Prema prvim i nezvaničnim podacima prištinskih medija, prvobitno su trojica maloletnika G. R, DŽ. S. i G. J. seksualno zlostavljali maloletnu devojčicu u jednom naselju, u Prištini, da bi potom tamo otišao E. R. (26) kog je pozvao njegov brat G. R.

E. R. se sumnjiči da je tamo otišao svojim automobilom „pikap” i odveo brata druge dvojice osumnjičenih maloletnika i devojčicu koja je proživljavala užas. Sumnja se da su G. R. i maloletnica otišli ​​niz put do groblja, dok je drugi maloletnik G. J. nastavio sa E. R.

Pročitajte još:

Sa tog mesta su otišli ​​na drugu lokaciju, gde je E. R. nakon kratkog perioda navodno zaustavio automobil i silovao maloletnu devojčicu. E. R. je navodno nakon toga pozvao i osumnjičenog E. K.

Grupa od pet osoba osumnjičenih za silovanje 11-godišnje devojčice u Prištini sada je u rukama policije.

Ovaj strašni događaj prvo se dogodio u parku u Prištini, a potom se nastavio na drugoj nepoznatoj lokaciji.

Peti osumnjičeni je takođe uhapšen nedavno i nalazi se na razgovoru u policijskoj stanici, prenosi botasot.info.

„Kao rezultat rada, angažovanja i intenzivnih istraga Kosovske policije, uhapšen je i peti osumnjičeni za kojim je policija tragala i nalazi se na saslušanju. Sve dalje policijske radnje u vezi sa osumnjičenim biće preduzete u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima”, navodi se u saopštenju Kosovske policije.

Stravični slučaj napastvovanja policiji je prijavila devojčicina majka.

VIDEO: U nastavku akcije „Armagedon“ uhapšeno 14 pedofila

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar