FOTO Oni su ubijeni u pucnjavi kod Dečana: Prijatelji se opraštaju

Hronika 26. nov. 202123:14 > 23:51
Podeli:
Foto: Facebook/Rasim Selmanaj

Nadruštvenim mrežama prijatelji se opraštaju od dvoje učenika ubijenih u pucnjavi koja se nešto posle 19 sati dogodila u selu Glođane kod Dečana. Mediji na albanskom objavili su i fotografiju ubijenog vozača, kao i fotografiju autobusa na koji je, za sada nepoznata osoba, pucala.

Sugrađani ubijenih, kao i njihovi prijatelji na društvenim mrežama pišu da su šokirani tragičnim događajem, te da se mole za njihove duše.


Fakte.net objavio je da je ubijen vozač Gani Đokaj i objavili su njegovu fotografiju.

Televizioni Opoja objavila je na svojoj Fejsbuk stranici kako izgleda autobus nakon napada koji se nešto posle 19 sati dogodio u selu Glođani.

Podsećanja radi, tri osobe su nastradale, a najmanje dve povređene u pucnjavi na autobus sa učenicima koja se večeras dogodila u selu Glođane kod Dečana.

Kako su preneli prištinski mediji, nepoznata osoba pucala je na autobus i ubila vozača i dva učenika. Mediji na albanskom objavili su da je poginuo vozač Gani Đokaj i učenici L. H. I G. M.

Motiv napada nije zasad poznat, a Ekonomiaonline prenosi da je maskirana osoba vatrenim oružjem napala autobus. Policijski izvori su rekli da je osumnjičeni pobegao seoskim poljem nakon pucnjave.

Autobus je saobraćao od Dečana do Glođana, a Prema nezvaničnim informacijama u njemu nije bilo Srba.

BONUS VIDEO: U Nišu zaplenjeno 520 kg marihane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar