Zaplena prehrambenih proizvoda na Kosovu Foto: Policija Kosova

Veliki broj Srba od jutros je na ulicama Kosovske Mitrovice, nakon što je kosovska policija ušla u taj grad tokom akcije protiv krijumčarenja. Kosovska policija upotrebila je suzavac i šok bombe, zatvorili su nekoliko radnji u severnom delu Kosovske Mitrovice i okolnim mestima, zbog čega su pojedini građani kamionima i vozilima blokirali pojedine gradske ulice i raksrnice.

Pročitajte još:

Inače, na sajtu kosovske policije ranije danas objavljeno je šta je zaplenjeno tokom velike akcije u borbi protiv šverca.

Zaplena prehrambenih proizvoda na Kosovu Foto: Policija Kosova

Na fotografijama, koje su objavljene na sajtu kosovske policije, vide se čokoladice, žuti sok, bombone i žvake.

„Kao rezultat intenzivnih istraga i profesionalnih radnji kosovske policije i carine, do sada je zaplenjena razna roba i dokazi koji služe kao materijalni dokazi“, navodi se na sajtu policije.

Zaplena prehrambenih proizvoda na Kosovu Foto: Policija Kosova

Inače, policijske operacije sprovedene su na nekoliko različitih lokacija u četiri regiona Kosova – Priština, Peć, Južna Mitrovica i Severna Mitrovica.

Podsetimo, tenzije u severnom delu Kosovske Mitrovice od jutra ne jenjavaju. Jedna osoba je ranjena, a na ulicama se konstantno čuju šok bombe i zvuci policijskih sirena.

BONUS video: Šok bombe i suzavci na Kosovu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar