Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je večeras, obraćajući se iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, da je pripadnik MUP-a Srbije bio u automobilu "ferari" od 400.000 evra, koji pripada izvesnom Bajramiju, koji sa Naserom Keljmendijem, kako kaže, diluju drogu. Pretpostavlja se da je mislio na pripadnika MUP Gorana Papića, nekadašnjeg zamenika načelnika SBPOK-a, koji je juče uhapšen zbog krivičnog dela trgovina uticajem.

“Problem je to što je u pitanju „ferari“ izvesnog Bajramija, koji sa Naserom Keljmendijem diluje drogu. Postavlja se pitanje šta srpski policajac radi u kolima jednog Bajramija? Zato što je država krenula na njih. Oni žele da unište život i meni i mojoj porodici i mojoj deci. Imate mnogo primera – od Jovanjice, pa znate sve. U jednom trenutku sam bežao od toga da čujem istinu da moji saradnici mogu da budu odgovorni za takve gadosti. Ja već godinu i nešto dana znam sve, ko sa kim sarađuje. i živim sa tim, i ne mogu da vam objasnim koliko se mučim, pošto sam ja te ljude birao“, rekao je on i dodao:

Pročitajte još:

„Stvarno mislite da ljudi koji za automobil imaju 400.000 evra i koji imaju desetine miliona evra u bitkoinima, na računima, bilo gde, da su spremni da prepuste da ih jedan čovek uništava? Ne, uradiće sve i uradili su sve zajedno sa ljudima koje sam između ostalog ja postavljao na određene funkcije, da mi unište život i meni i mojoj deci, najgnusnijim i najbesmislenijim lažima“, rekao je Vučić.

Podsetimo, beogradski mediji su objavili da je uhapšeni bivši zamenik načelnika SBPOK-a Goran Papić osoba koja se vozila u „ferariju“ od 400.000 evra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare