Foto: nova.rs/video

Jake policijske snage prisutne su u Subotici gde je u toku istraga vatrenog obračuna dve grupe migranata u Subotici, u kojoj je, prema nezvaničnim informacijama, došlo i do upotrebe automatskog oružja. Nova.rs je došla u posed snimka (čiju autentičnost nismo potvrdili) napravljenog tokom sukoba dve grupe migranata.

Na snimku koji objavljujemo vidi se grupa naoružanih migranata i njihovi, reklo bi se, „zarobljenici“, koji izlaze iz šume u kojoj se, kako se pretpostavlja, okršaj dogodio.

Podsećamo, u sukobu dve grupe migranata rano jutros u subotičkom naselju Makova sedmica poginula je jedna osoba, najmanje 5 je povređeno, a među njima i devojčica od 16 godina. Grad je, kažu meštani, prepun policije, došli su i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ).

Prema rećčima gradonačelnika Subotice, ranjena devojčica je u teškom stanju i lekari joj se bore za život. Motiv sukoba nije poznat, a mediji pišu da su se sukobile grupe migranata iz Avganistana i Pakistana.

*Napomena: Više nezvaničnih izvora je portalu Nova.rs izrazilo sumnju u autentičnost ovog snimka, zbog čega smo odlučili da snimak povučemo dok ne razjasnimo njegovo poreklo i vreme izrade. Izvinjavamo se čitaocima portala Nova.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare