Austrija Bec policija
Policija u Beču Foto:EPA-EFE/FELIX HUBER

Srbin (39) uhapšen je u Beču nakon filmske policijske potere, pošto je iskočio kroz prozor svog stana u tom austrijskom gradu!

Dramatičnoj akciji policije prethodila je prilično čudna prijava koju je 39-godišnji Srbin podneo bečkoj policiji u Lizingenu.

Naime, u petak popodne Srbin je prijavio da je njegov automobil navodno ukraden. Ispričao je da ga je kupio u Italiji, a da ga je preregistrovao u Austriji. Proverom u policijskoj evidenciji, službenici su primetili da je za vozilo istih podataka u Italiji izdata potraga, te da je ukradeno. Italijanske registarske tablice vodile su se takođe kao ukradene u Vićenci.

Policajci su potom zamolili 39-godišnjaka da ih odvede do svog stana u kom boravi u Beču, da sa njima potraži tablice. Tada su krenule filmske scene.

Naime, muškarac je prvi ušao u stan, ali je zalupio vrata policajcima. Taj trenutak iskoristio je da ode do prozora i, potpuno iznenada, iskoči kroz prozor svog stana! Prilikom pada, povredio je glavu i nogu, ali ga to nije omelo da nastavi da beži.

Policajci su službenim automobilima krenuli za njima i na kraju je uhapšen.

Zbog povreda je odveden u bolnicu, a kancelarija bečke kriminalističke policije je preduzela neophodne korake za pokretanje istrage.

Austrijski „heute.at“ piše da se veruje da je muškarac, prijavom krađe već ukradenog automobila pokušao da dobije novac od osiguravajućeg društva.

Bonus video: Policija u Zemun polju pokušala da zaustavi BMV, vozač im uzvratio hicima iz pištolja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar