Danka Ilić Foto: Društvene mreže

Milan Ilić, deda nestale devojčice Danke (2) kaže da su na izmaku snaga, jer već 5 dana nema ni traga ni glasa od njihove unuke.

„Dođe nam da umremo, ne znamo već pet dana gde je naša Danka. Mojoj ženi je pozlilo od stresa, ne znamo više šta da radimo!“, kaže sa teskobom u glasu Milan Ilić, deda nestale Danke Ilić (2), devojčice kojoj se izgubio svaki trag još u utorak u 13 sati u Banjskom polju kod Bora.

Potraga za Dankom Ilić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Hodao je usporeno, pogled mu je bio zamišljen. U kratkom razgovoru sa novinarkom „Blica“ ispred stanice deda Danke Ilić govorio je o agoniji koju proživljavaju od utorka.

„Jedva stojimo na nogama, zabrinuti smo za našu unuku. Svašta se sada priča, a prave informacije ćete dobiti iz državnog vrha“, kazao je deda Danke Ilić.

Povodom agonije kroz koju prolazi porodica Danke Ilić oglasio se i njen ujak Stefan Dragomirović.

Kako kaže cela porodica nestale devojčice se oseća jako loše.

Pročitajte još:

„Potresen sam i uznemiren, kao i cela porodica“, rekao je on za „Blic„.

Podsetimo, on je u ranijoj izjavi za medije tokom saslušanja majke Danke Ilić rekao da ga brine me što Ivanu toliko drže.

Potraga za devojčicom Dankom, četvrti dan Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Tešim se da su njena kazivanja najvalidnija jer je poslednja videla Danku, odnosno iz njenog vidokruga je nestala. Bila je skrhana i plakala je i rekla mi je da čitavu noć nije mogla da zaspi. Ja sam morao, uprkos svemu, da radim. U rudniku sam bio. Nemam ja, niti moji šta da krijemo“, rekao je on.

BONUS VIDEO: Specijalizovani timovi za izvlačenje iz ruševine stigli u Banjsko Polje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare