Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Bivša državna sekretarka MUP Srbije, svojevremeno svemoćna siva eminencija policije, prolazi isti tretman kao i bilo koji drugi pritvorenik, po prijemu je smeštena u karantin, zbog epidemiološke situacije.

Posle saslušanja u Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal, bivšoj državnoj sekretarki MUP-a, određen je pritvor do 30 dana. Nekada svemoćna siva eminencija koja je bila strah i trepet u policiji i „otvarala vrata nogom“, prolazi tretman kao i bilo koji drugi pritvorenik. Zbog epidemiloških mera ona je trenutno smeštena u sobu koja služi kao karantin.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujućii na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom, izjavio da je ona uhapšena zbog slučaja ubistva Vlastiira Miloševića u Ulici kraljice Natalije u januaru 2017. godine.

Pročitajte još:

Zbog tog ubistva u centru Beograda uhapšeni su, a kasnije i optuženi Veljko Belivuk i Marko MIljković. Policija i tužilaštvo su tvrdili da imaju čvrste dokaze za osuđujuću presudu, uključujući i biološke tragove na suđenju se dogodio neočekivani preokret, Dokazi su nestajali jedan po jedan, pa je čak i DNK Veljka Belivuka „kontaminiran“, pa je i on origkašen nevalidnim. Bekuvuk i Miljković su oslobođeni usled nedostatka dokaza, a bilo je očigledno da je neko moćan intervenisao u njihovu korist. Kola su se slomila, za sada, na bivšoj državnoj sekretarki Dijani Hrkalović, ali je Vučić najavio nova hapšenja.

BONUS VIDEO: Hapšenje ekipe Velje Nevolje na stadionu partizana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter