Foto: Ivan Dinić/Nova.rs

Na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, dečku glumice Marije Karan, V.B. izrečena je hitna mera zabrane komuniciranja i približavanja glumici, koju je navodno pre dve večeri ošamario u centru grada nakon rasprave, saznaje Tanjug.

Muškarac nije uhapšen, niti je protiv njega podneta krivična prijava, a po nalogu tužilaštva, policija Starog grada sada prikuplja dodatne informacije u vezi ovog događaja, nakon čega će tužilaštvo proceniti da li u njegovim radnjama ima elemenata krivičnog dela ili prekršaja.

Provere će se obaviti i preko centra za socijalni rad, a i pribaviće se i izveštaji o zadobijenim povredama, zatim video zapisi i sve ostalo sto je neophodno radi donošenja odluke, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Sam šamar bi mogao da se goni po privatnoj tužbi glumice, kao i ostećenje tuđe stvari, ukoliko se njen partner odluči na to, jer mu je navodno razbila jedno staklo na kolima.

To znači da tužilaštvo ne bi moglo da vodi krivični postupak po službenoj dužnosti.

Tužilaštvo će pre toga proveriti da li su oni živeli zajedno, da li ju je on i ranije tukao, da li je to zabeleženo u centru za socijalni rad, da li su bili sami, odnosno da li je još neko bio prisutan kada su se svađali i kada ju je udario.

Ako je neko bio prisutan – šta je video, kakve je povrede Karan zadobila, šta se vidi na video zapisima…

Nakon svega toga, tužilaštvo će odlučiti da li ima elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti.

BONUS VIDEO: Balkanskom ulicom Marija Karan – 45. epizoda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (2)