Detalji sukoba: Dečko Marije Karan imao alkohol u krvi, ona histerični napad

Sudbine 06. nov 202120:47
Podeli:
Foto: JENNIFER GRAYLOCK / INSTAR Images / Profimedia

Do žestokog sukoba između glumice Marije Karan i njenog dečka Vladana Balabana, koji je i kasnije eskalirao nasiljem, došlo je u ranim jutarnjim satima, a razlog tome je navodno bio haos koji je glumica prethodno napravila u hotelu u kome su zajedno bili.

Pročitajte još:

Naime, u Francuskoj ulici u samom centru Beograda stanare je jutros u 4.05 sati probudila žučna svađa i obračun, te je zbog toga policiju pozvao jedna od komšija i prijavio da se u Francuskoj ulici kod broja 29 na ulici nalazi džip iz kog jedna žena zapomaže.

Čim je došla, policija je na ulici zatekla „porše kajen“ u kom se na mestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mestu suvozača njen dečko Vladan Balaban.

Njih dvoje su se, naime, prethodno posvađali jer je glumica u hotelu u kome su zajedno bili, histerično lomila čaše pred prisutnima, što je očigledno njenom partneru zasmetalo, tvrdi Blic.

Zbog toga je usledio sukob, a onda je eskalirao nasiljem kada je Balaban otvorenom šakom udario Mariju u desnu stranu lica na šta je glumica uzela tegove i protivpožarnim aparatom i njima razbila zadnje staklo na vozilu.

Kako „Novosti“ tvrde, u vreme incidenta glumica je bila trezna, dok je u krvi njenog partnera izmereno 1.15 promila alkohola.

BONUS VIDEO: Katarina Radivojević: Zona Zamfirova je čedna, Cona u „Nečistoj krvi“ je grešna

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar