Foto: E-stock.us

Stanje Radeta Novitovića (42), vozača BMV-a koji je teško povređen u udesu koji se dogodio u petak rano ujutro u centru Beograda, i dalje je kritično, i lekari sa odeljenja intenzivne nege u Urgentnom centru se bore za njegov život, dok je dvogodišnji dečak Viktor trenutno stabilno i, na sreću, van životne opasnosti.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći ispred zgrade Vlade Srbije tragično su nastradali Radetova supruga Jelena Petković (34) i njegov sin iz prvog braka Nikola Novitović (20).

Foto: E-stock.us

Automobil BMW kretao se Ulicom kneza Miloša, iz pravca Gazele prema centru grada, kada je u punoj brzini projurio kroz crveno svetlo na raskrsnici sa Nemanjinom ulicom. Tu su udarili u kombi pun radnika, koji je išao Nemanjinom od Slavije ka staroj železničkoj stanici. Udarac je bio strašan, a oba vozila su se odbila ka zgradi Vlade. Svi putnici iz kombija su od siline udarca ispali iz vozila, a BMW se zaustavio tek kad je udario u zid zgrade.

Pošto Novitović pre udara u kombi nije kočio, veštačenjem olupine smrskanog BMW-a biće utvrđeno da li je možda uzrok nesreće bio neki tehnički kvar.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar