Darko Kostić sa advokatom, Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Darko Kostić (40) uhapšen je nakon što ga je B. Z. (25) iz Podgorice optužio za seksualni napad. U stanu u kojem su se dizajner i navodna žrtva nađli pronađena je droga "spid", kao i lekovi za smirenje "dijazepam".

Kostić je priveden juče. B. Z. ga je optužio da ga je udario u glavu i da mu je naredio da skine pidžamu.

U prvi mah, Kostić je sve negirao:

„Sedeli smo i pričali kod njega u stanu. Negde oko oko dva ili tri sata rekao mi je da idem. Krenuo sam da tražim ključ od svog stana i svoj sako što je potrajalo, međeutim, on mi je tad rekao: „Idi ili ću ti pozvati policiju“. Što se tiče svega što je izjavio u policiji, ništa nije tačno, a što se tiče pronađene droge tvrdim da nije moja, nego njegova“, rekao je Kostić na saslušanju u policiji.

Dizajner se u međuvremenu oglasio i na svom Fejsbuk profilu. Objavio je nekoliko rečenica povodom hapšenja i optužbi koje mu se stavljaju na teret.

Foto: Facebook/Darko Kostic

Takođe je dodao i da ispred stana u kome se pomenuti incident desio postoji postoji video nadzor, i da se pregledom snimaka može utvrditi da on priča istinu.

Podsetimo, poznatom srpskom modnom kreatoru Darku Kostiću trenutno se sudi za seksualno uznemiravanje maloletnika u Trećem osnovom sudu u Beogradu.