Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Poznati srpski modni kreator Darko Kostić (40) priveden je rano jutros zbog incidenta koji se dogodio oko  5 časova u centru Beograda, u ulici Kneginje Ljubice. On je na saslušanju negirao da je droga koja je pronađena u stanu njegova, kao i da je pokušao da napastvuje muškarca B.Z. koji je bio sa njim.

Kostić je ispričao da je sinoć oko 23 časa na poziv B.Z. došao u njegov stan, ali da su se tokom noći posvađali.

“ Sedeli smo i pričali kod njega u stanu,. Negde oko oko dva ili tri sata rekao mi je da idem. Krenuo sam da tražim ključ od svog stana i svoj sako što je potrajalo, međeutim, on mi je tad rekao: “ Idi ili ću ti pozvati policiju“. Što se tiče svega što je izjavio u policiji, ništa nije tačno, a što se tiče pronađene droge tvrdim da nije moja, nego njegova“, rekao je Kostić na saslušanju u policiji.

Modni kreator je dodao i da ispred stana u kome se pomenuti incident desio postoji postoji video nadzor, i da se pregledom snimaka može utvrditi da on priča istinu.

Podsetimo, poznatom srpskom modnom kreatoru Darku Kostiću trenutno se sudi za seksualno uznemiravanje maloletnika u Trećem osnovom sudu u Beogradu.