Foto:printscreen/facebook./dveri.arandjelovac

Marija Preković, savetnica predsednika opštine Aranđelovac, Bojana Radovića, koja je organizovala korona parti za rođendan svog sina u lokalnoj kafani, a na kojem se, sudeći po fotografijama i snimcima do kojih je došao portal Nova.rs, niko od prisutnih nije pridržavao epidemioloških mera, između ostalog je i zaposlena u Koridorima Srbije, a takođe se nalazi i na čelu FK "Šumadija".

O njoj su mediji pisali još pre šest godina, nazivajući je „mezimicom tadašnjeg predsednika Tomislava Nikolića“.

Podsetimo prvo na korona žurku, na kojoj je članica vladajuće stranke upriličila slavlje sa pevačem Radišom Trajkovićem Đanijem, koji se takođe po ko zna koji put nije pridržavao propisanih mera. Na terevenci je, kako se vidi iz priloženog bilo više od pet ljudi, a objekat je, kako smo saznali, radio i posle 20 časova.

Inače, Marija Preković je osim u opštini Aranđelovac, zaposlena i u Koridorima Srbije. Posao u pomenutoj firmi je dobila prošle godine neposredno nakon što su se završili parlamentarni izbori u junu.

Pre nekoliko godina došla je na čelo kluba „Šumadija“ koji se nalazi na trećem rangu takmičenja. Preciznije, klub je pred ispadanjem u četvrtu ligu. Kako saznajemo, prošle godine je pomenuti fudbalski klub korona spasila da ne ispadnu. FK „Šumadija“ ima budžet od 20 miliona dinara na godišnjem nivou.

„To je daleko više od klubova koji su u super ligi. Negde se slivaju ogromne količine novca, troše se te pare, a klub propada“, navodi izvor portala Nova.rs koji je želeo da ostane anoniman i dodaje da su legende pomenutog fudbalskog kluba tražile njenu smenu više puta.

Marija je u žižu javnosti dospela, kako smo gore naveli, pre pet godina kada je u medijima bila označena kao miljenica tadašnjeg predsednika Tome Nikolića i kao promoter stranke SNS.

Tačnije, njene fotografije sa pomenutim bivšim predsednikom izazvale su tada veliku pažnju u javnosti.

„Tomu sam upoznala 2010. godine, još dok smo bili u opoziciji. Kontaktirala sam sa svim bitnim ljudima iz SNS. Čak i više sa Vučićem, nego sa Nikolićem. Imam sve telefone, predsednikov i premijerov. Ali, ne vidim šta je tu loše. Tomislav Nikolić je, koliko ga znam, dobar čovek, pošten. A sve slike gde smo zajedno su sa zajedničkih skupova“, rekla je tada za Blic Marija Preković.

Foto:printscreen/facebook./marijaprekovic

Marija je po zanimanju ekonimista, sa srednjom stručnom spremom, udata je i ima dvoje dece.

„Nemam šta da krijem“, dodala je ona za pomenuti list i nastavila: „Žao mi je što su fotografije sa „Fejsbuka“ iskorišćene, isečene, i što je u medijima objavljeno da sam ja „mezimica“ predsednika Srbije. Ja sam ozbiljna žena, radim svoj posao najbolje što mogu. Ja poznajem sve ljude u SNS. Nisu mi slike sa Tomislavom Nikolićem pomogle u karijeri“, rekla je ona u intervjuu za pomenute medije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar