Foto:printscreen/facebook./dveri.arandjelovac

Marija Preković, savetnica predsednika opštine Aranđelovac, Bojana Radovića, organizovala je korona parti za rođendan svog sina u lokalnoj kafani, a fotografije i snimci do kojih je došao portal Nova.rs jasno dokazuju da se niko od prisutnih nije pridržavao propisanih epidemioloških mera.

Uprkos tome što je na snazi i dalje zabrana rada ugostiteljskih objekata posle 20 časova zbog pandemije virusa kovid 19, članica vladajuće stranke organizovala je žurku na kojoj je prekršeno više mera. Slavlje je upriličeno i prisustvom pevača Radiše Trajkovića Đanija, koji se zajedno sa gostima, po ko zna koji put u javnosti, nije pridržavao propisanih mera. Na terevenci je, kako se vidi iz priloženog bilo više od pet ljudi, a objekat je, kako smo saznali, radio i posle 20 časova.

Foto:printscreen/facebook./dveri

Inače, Marija Preković je osim u opštini Aranđelovac, zaposlena i u Koridorima Srbije. Posao u pomenutoj firmi je dobila prošle godine neposredno nakon što su se završili parlamentarni izbori u junu.

Foto:printscreen/facebook./dveri.arandjelovac

Da radi na promociji vladajuće stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića svedoči i niz objava na njenom Fejsbuk profilu.

Foto:printscreen/facebook./marijaprekovic

Zauvek verni… ❤️??
ŽIVELA SRBIJA! ??

Posted by Marija Prekovic on Среда, 24. јун 2020.

 

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare