Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras da je policija uhapsila dve osobe, od kojih je jedna iznajmila garažu u Bloku 29 na Novom Beogradu u kojoj je pronađena velika količina oružja, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

„Policija je uhapsila dve osobe, od kojih je jedna iznajmila garažu u kojoj je pronađena velika količina oružja. Lišeni su slobode prilikom pokušaja bekstva iz Srbije“, naveo je Ivica Dačić u pisanoj izjavi.

„Nastavlja se dalji rad na rasvetljavanju umešanosti drugih lica i motiva, i zbog toga nećemo objavljivati identitet uhapšenih“, dodao je ministar policije.

Podsetimo, velika količina automatskog oružja pronađena je u četvrtak u jednoj garaži u Bloku 29 na Novom Beogradu, a tom prilikom je policija blokirala ceo kraj i evakuisala stanare zgrade ispod koje se nalazila pomenuta garaža.

Dačić je tom prilikom naveo kako je to oružje „očigledno“ pripremano za izvršenje teških krivičnih dela i da se sumnja na jednu kriminalnu grupu koja je to logistički pripremala i koja deluje i u inostranstvu.

***

BONUS VIDEO – Garaža u kojoj je pronađeno oružje na Novom Beogradu 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare